torsdag, mars 02, 2006

Sista dagen på praktiken

Idag har jag haft min sista dag på praktiken. Det känns som om tiden har gått väldigt fort. Det har verkligen varit jättekul att få vara ute i "verkligheten". I och för sig trivs jag jättebra med att plugga också, men just nu längtar jag faktiskt efter att bli färdig och få komma ut och jobba.

Myrrha har fått ha ett par lugna dagar. Igår gick vi en promenad på 45 minuter på morgonen och på kvällen var jag på klubben ett tag. Myrrha fick mest ligga i klubbstugan och sova medan jag pratade med Jenny och Maria R. Fast hon fick i alla träffa Fauni och och tukta Tikka lite grann. Vi promenerade hem tillsammans med Jenny och Nixon. Myrrha är nästan rädd för Nixon och vågade knappt komma när jag ropade om hon var tvungen att springa förbi Nixon. Han som är så snäll.

I morse gick vi en halvtimmes promenad med lite lydnadsträning. Men förutom korta rastningar har vi inte varit ute nåt mer sen jag kom hem från "jobbet". Hon har dock fått lite aktivering. Jag gjorde bl a ett paket åt henne som jag tejpade ihop riktigt ordentligt. Men det var länge sedan sådant var någon riktig hjärnaktivering för henne. Numera vet hon att våld löser allt.



Inga kommentarer: