söndag, mars 26, 2006

Myrrha med tratten


Det är inte kul att bli väckt av en hund med tratt när man bara har sovit i knappt sex timmar. Ont gör det också. Först kommer hon in i sovrummet, men inte nästan ljudlöst som vanligt. Först slår hon tratten i dörren och sedan i sängen och sedan i byrån och sedan i sängen och sedan i kistan och sedan i sängen och sedan i datorn och sedan i sängen.

Och när hon upptäcker att jag är vaken (hur skulle man inte kunna vara vaken efter detta slängande med tratten?) vill hon lägga huvudet på min arm precis som vanligt. Att tratten är i vägen gör inget; det är bara att trycka lite hårdare...

Mitt på dagen gick vi en lång promenad i skogen. Det var otroligt fint väder, fast som vanligt hade jag klätt mig lite för mycket. Hon fick leta bollen lite grann och så tränade vi lite inkallningar, eftersom hon blivit lite ohörsam på det. Idag funkade det dock bra.

Under eftermiddagen lyckades hon två gånger slicka på såret så att det började blöda igen. Så ho blev tvungen att ha tratt på sig igen, fast det är svårt att låta bli att tycka synd om henne när hon följer mig överallt och tittar bedjande på mig för att jag ska ta av henne tratten.

Såret ser i alla fall väldigt fint ut och är inte infekterat eller så. Men det är inte så snyggt med en klippt fläck på sidan, även om det på just den här bilden inte ser alltför hemskt ut:

Och så ett par bilder på kamphunden Myrrha:

Inga kommentarer: