onsdag, mars 29, 2006

Myrrha 8 år

Idag gjorde vi en skogsutflykt på skolan. Vi gick ut i skogen, tände en eld och kokade nyponsoppa. Sedan fikade vi och pratade om våra erfarenheter av att vara ute i naturen. Jag tyckte att det hela kände ganska meningslöst. För mig är det inte precis någon märkvärdig upplevelse och jag vet inte hur jag ska kunna ha nytta av det i mitt lärarjobb. Fast när vi väl kom ut i skogen så blev det faktiskt rätt roligt ändå. Klart mycket bättre än att sitta och lyssna på en föreläsning i alla fall!

Vi fick sluta lite tidigare och det var jag nöjd över eftersom jag då skulle hinna med en tidigare buss. Därmed skulle jag också hinna stoppa i mig en macka innan upptaktsträffen för instruktörer ikväll. Men det visade sig att jag skulle ha ännu mer tur. När jag var på väg till bussen träffade jag Maria Norbäck och hon erbjöd mig att åka med henne hem. Det var klart mycket skönare att åka bil än buss och dessutom gick det fortare. Så jag hann till och med äta utan att stressa innan instruktörsmötet.

Myrrha var inte hemma när jag kom hem. Hon var med husse ute på disc golf-banan. Det kändes väldigt konstigt att komma hem utan att mötas av en glad hund. När jag hade ätit tog Myrrha och jag en promenad upp på klubben för instruktörsmötet. Jag hade egentligen inte tänkt ha någon kurs i vår, men jag tycker att det är så kul att jag inte kunde låta bli. Så jag och Stina kommer att ha en Allmänlydnadspasset-kurs tillsammans, med början den 23 april.

Idag är det Myrrhas födelsedag. Åtta år fyller hon. Som vanligt fick hon en en skål med popcorn som födelsedagspresent och som vanligt såg hon ut som om hon inte trodde sina ögon när Jonas ställde ner skålen åt henne. Här är några bilder på henne genom åren.
Myrrha 8 veckor, samma dag som jag fick hem henne.

Myrrha 1 år

Myrrha 2 år

Myrrha 3 år

Myrrha 4 år

Myrrha 5 år

Myrrha 6 år

Myrrha 7 år

Myrrha 8 år

Inga kommentarer: