söndag, april 02, 2006

Helg i stugan


På torsdag eftermiddag åkte vi upp till stugan. Vi åt middag där och sedan tittade vi på film. Eftersom Jonas jobbade dagen efter åkte han hem på kvällen och lämnade mig och Myrrha kvar. Myrrha uppskattade att det inte var plogat ute på gården, för då kunde hon gå och plöja med huvudet som en mullvad. Hon brukar sällan vara ute länge när man släpper ut henne ensam, men nu var hon ute och nosade omkring i snön i en halvtimme.

På fredagen gick vi en långpromenad. Det hade ju snöat rätt mycket och det fanns inga skoterspår att gå på. Eftersom det är rätt tråkigt att gå längs vägen valde jag att gå elljusspåret som finns där. Jag brukar inte gå där så ofta, speciellt inte på vintern eftersom jag inte vill förstöra spåren. Men det var inte uppkört, så jag antar att det inte är så många som åker där just nu. Det var lite tungt att gå, speciellt där det hade drivit, men det var i alla fall en trevlig promenad. På lördagen blev det ändå en promenad längs vägen eftersom jag kände mig lite lat. Men jag motionerade Myrrha genom att kasta leksaker så att hon fick pulsa i djupsnön. Hon tyckte att det var kul, men jobbigt.



Förutom att vara ute och promenera eller leka på gården har jag mest läst och tittat på film. Myrrha har mest legat i sängen och haft det mysigt. På lördag eftermiddag kom Jonas dit igen och vi åt en god middag. Han hade dessutom med sig en flaska gott vin som vi drack till maten. Väldigt trevligt!

Idag var det tävling uppe på klubben, men jag visste inte vilken tid det var. Jag tog en promenad dit och hoppades hinna se lite grann, men tävlingen var precis över då. Myrrha fick träffa Piroll och Zeb, men det var inte särskilt uppskattat från hennes sida. Speciellt lille Pippirull är en riktig odåga i hennes ögon. Det hade i alla fall gått bra för flera ett par av klubbens tävlande, bl a Jenny och Nixon som kom tvåa med ett förstapris på 183 poäng.

Inga kommentarer: