tisdag, april 11, 2006

Upptaktsträff för figuranter och testledare

Det har varit en tung dag idag. Jag kunde i och för sig ta bussen kvart i nio idag, så jag behövde i alla fall inte stiga upp jättetidigt. Jag gick en halvtimmes promenad med Myrrha före jag gick till bussen. Egentligen hade jag tänkt träna lite under den promenaden, men det var antingen för slaskigt eller för hårt och ojämnt på alla lämpliga ställen. Så det blev bara lite bollkastning och annan lek istället.

På skolan hade vi en förhållandevis intressant föreläsning, i alla fall för att vara på den här kursen. Men tyvärr pratade föreläsaren ganska långsamt och hade en väldigt sövande röst, så det var ändå svårt att hålla sig vaken. Jag stack lite tidigare från föreläsningen för att hinna med bussen halv fyra istället för tio över fyra. Bussresan gick i alla fall rätt fort, dels för att busschauffören körde fort och dels för att jag satt och pratade med Mia L hela vägen hem.

När jag kom hem hann jag bara stoppa i mig något lite snabbt innan jag var tvungen att gå igen. Vi hade nämligen upptaktsträff för figuranter och testledare ikväll. Som tur var bjöd RUS på en jättegod smörgåstårta så jag behövde inte sitta hungrig på mötet i alla fall. Jag kommer att vara testledare på korningen i maj eftersom jag måste det för att inte förlora auktorisationen som testledare för korning. Då får jag heller inte gå utbildningen inför den nya korningen och det vill jag ju inte missa. Men det blir lite knepigt, för jag tror att jag jobbar den helgen. Och om jag inte jobbar så vill jag ju hemskt gärna fara på aussieträffen i Luleå den helgen. Jag kommer också antagligen att hjälpa till vid MH:t i september.

Efteråt passade jag också på att ta bilder på alla i RUS (utom Catarina, som inte var där). Vi i PR/Info tänker göra en tavla med medlemmarna i styrelsen och alla sektorer och kommittér för att sätta upp i klubbstugan tillsammans med namn och telefonnummer. Så nu har vi börjat med det i alla fall. Jag fick en del bra bilder, även på Nina (konstigt vore väl annars så många bilder som jag tog!).

Efter mötet promenerade jag och Myrrha hem. På ditvägen gick vi genom skogen, men det var knappt upptrampat någon stig där så det var skitjobbigt att gå. Så på hemvägen valde jag att gå på vägen istället. Det var bart nästan överallt, men det var också väldigt halt. Men nu är jag i alla fall hemma och nu tänker jag koppla av framför TV:n tills jag ska lägga mig, för i morgon bitti måste jag stiga upp tidigt igen.

Inga kommentarer: