fredag, april 07, 2006

Min födelsedag

Idag fyller jag år (hur många är inte väsentligt). Dagen till ära skolkade jag från skolan. Jag har haft lektioner varje dag hela veckan och jag kände att jag ville unna mig en ledig dag. Med tanke på kvaliteten på föreläsningarna under den här kursen tror jag inte att jag missar särskilt mycket.

Vid min ålder känns det inte så viktigt att fira födelsedagar på något särskilt sätt längre. Men lite god mat är ju aldrig fel, så jag prövade på en helt ny kycklingrätt som var väldigt god. Senare ikväll ska jag äta lite godis (om jag orkar) och se på film. Eftersom jag valt bort att bjuda hit släkten på fika i år kommer jag att få mina presenter lite mer utspritt. Men jag har i alla fall fått en ny termos plus en bukett blommor och dyr, mycket god choklad, smaksatt med chili.

Idag har jag också varit på jobbintervju. Fast egentligen hade jag redan fått jobbet, mötet var mer en formsak. Jag ska börja jobba extra som personlig assistent, troligtvis redan i påsk. Till en början ska jag jobba var tredje helg, men i sommar kommer jag att få jobba mer. Det känns skönt att ha sysselsättning för sommaren ordnad och de extra pengarna för helgjobben är välkomna.

Inga kommentarer: