torsdag, april 13, 2006

Lek och träning

Igår steg jag upp klockan sex, åkte till skolan, kom hem vid två, gick en timmes promenad med Myrrha, duschade och åt. Sedan skulle jag inskolas på mitt jobb. När jag kom hem strax efter tio såg vi en film och sedan var jag ordentligt trött.

Idag steg jag också upp relativt tidigt eftersom jag skulle inskolas även idag. Men jag fick gå lite tidigare så jag var hemma vid halv ett. Då gick jag och Myrrha en lång promenad längs strandpromenaden. Det var väldigt blött, men fördelen med det var att jag var nästan alldeles ensam ute. Vi träffade dock en tjej med en sju månader gammal dansk/svensk gårdshund. Till min stora förvåning tyckte Myrrha att den var kul. Först försökte hon förstås låtsas vara en mogen dam som inte nedlåter sig åt såna nöjen som att leka, men det dröjde inte länge innan han fick igång henne. Den lille sprang och hon jagade- precis den typen av lek som hon gillar. Fast sedan började han ta sig friheter och jucka på henne och då blev hon arg. Han tog dock inte åt sig särskilt mycket, för hon är ju inte precis skräckinjagande ens när hon är riktigt arg.

På kvällen tränade vi lite grann. Det var ett helt oplanerat träningstillfälle så det blev bara lite stegförflyttningar och vändningar på stället, sittande, inkallning och fjärrdirigering. Det mesta fungerade bra. Det är bara sättandet från stående och att ställa sig från sittande på fjärren som inte fungerar särskilt bra. Jag tränar just nu bara på nära håll i hopp om att hon ska lära sig rätt teknik.

Inga kommentarer: