söndag, april 16, 2006

Årets första vårdag!


Äntligen är våren här! Idag är det strålande sol från en klarblå himmel och ca 10 grader varmt. Härligt! Hoppas att vädret håller i sig ett tag, för jag är ledig hela nästa vecka. I och för sig har jag en hemtenta, ett projektarbete och en annan uppgift att göra under veckan, men jag ska nog hinna promenera och träna lite också om vädret är fint.

Jag har jobbat hela helgen. Mina tider är 8.30-22, men då är jag förstås ledig några timmar på dagen. Igår hade vi vilodag eftersom Jonas tyckte att Myrrha haltade på ett framben. Dessutom var det riktigt trist väder, så jag hade ingen lust att slösa bort mina lediga timmar på en promenad.

Idag har vi däremot varit ute en och en halv timme. Vi gick längs strandpromenaden. Det var rätt mycket folk ute och dessutom var det väldigt jobbigt att gå. Snön ligger ju kvar längs största delen av strandpromenaden och när det är så här varmt så sjunker man igenom hela tiden. Vi stannade en stund vid landskyrkan och jag kastade boll ut i snön åt Myrrha. Det är möjligt att Jonas hade rätt i att hon har ont i ett framben, för helt plötsligt skrek hon bara till medan hon höll på att gräva efter bollen. Fast det är också möjligt att snöret i bollen fastnade mellan tårna eller nåt och att det var därför hon skrek till. Men jag ska hålla lite koll på det i alla fall.

Inga kommentarer: