tisdag, april 18, 2006

Lekfull Myrrha

I morse fick jag faktiskt sova lite längre än vanligt. I och för sig väckte hon mig först när Jonas väckare ringde och sedan när han gått till jobbet, men sedan fick jag henne att gå och lägga sig igen så att jag fick sova ytterligare någon timme.

När jag vaknade gick vi ut på promenad med en gång. Vi gick strandpromenaden. Alldeles i början av promenaden träffade vi en svart tibbe, som vi stöter på någon gång då och då. Den är alltid lös och lyder inte sin husse alls. Från ingenstans dök den upp och började busa med Myrrha. Till min stora förvåning hakade Myrrha på i leken. Hon har tidigare aldrig visat något intresse för att leka med den här hunden.

Det var kul att se att hon hade kul, men jag blir ändå rätt irriterad på husses nonchalans. De kom gående bakom oss och hunden sprang fram och busade med Myrrha. Husse passerade oss och fortsatte att gå. Men hunden följde inte med honom utan fortsatte promenaden tillsammans med mig och Myrrha. Inte en enda gång försökte han ropa på hunden; inte ens när han svängde av från strandpromenaden. Visserligen är hunden söt och snäll, men det är väl ändå inte meningen att jag ska behöva gå promenader med hans hund?

På eftermiddagen har jag suttit med min hemtenta mest hela tiden. Ja, lite har jag suttit framför datorn också. Bland annat har jag ändrat färg på min blogg, fast jag vet inte än om jag gillar det eller inte. Myrrha har varit lekfull hela eftermiddagen och kastat mjukisdjur på mig. Bland annat har vi lekt lite med hennes designade mjukisdjur Skeltoon och Skullat, som Jonas beställde åt henne för nåt år sedan. Hon är ju väldigt försiktig med alla sina leksaker. Endast Skeltoon är lite skadad, eftersom Hekla har tuggat sönder ena örat (eller är det ett horn?). På första bilden är det lilla Skullat hon leker med och på den andra är det stora Skeltoon.

Inga kommentarer: