fredag, maj 16, 2008

Promenad

Anledningen till att jag inte har skrivit i bloggen på hela veckan är att jag har haft alldeles för mycket att göra. Jag jobbar på med mitt examensarbete och det går långsamt framåt. Jag har också hoppat in och jobbat lite grann när det har behövts.

I onsdags var jag på skolan för att träffa Alan, som var vår lärare på Trinity and All Saints College i Leeds. Det var jättetrevligt att träffa honom igen. Och jag tyckte mycket om att få prata engelska igen! Hela den här terminen har ju lektionerna varit på svenska och det har känts lite konstigt eftersom alla lektioner de senaste 1, 5 året har varit på engelska.

Jag har förstås promenerat med Myrrha, men vi har mest hållit oss vid strandpromenaden. I onsdags var jag på onsdagsträningen och eftersom det var träningstävling så var det ganska tomt på den vanliga planen så jag och Myrrha kunde träna ganska ostört. Annars brukar hon tycka att det är jobbigt att träna med så många hundar runt omkring.

Idag har vi dock gått en lång promenad i skogen. Det var rätt soligt, men kallt! Jag hade kameran med mig och tog lite bilder.

Myrrha poserar på en stubbe.

Här skakar hon på huvudet så att det plaskar.

En hackspett i en stolpe (och det var inte lätt att ta bilden eftersom den blev rädd och flög iväg hela tiden).

Nu börjar våren komma.

Ett litet björklöv håller på att slå ut.

Inga kommentarer: