måndag, maj 12, 2008

Tuff helg

Den här helgen har det varit fullt upp. I lördags steg jag upp tidigt för att vara på klubben klockan sju. Jag och Myrrha promenerade dit och sedan fick Myrrha också vara med och gå banan och sätta upp de sista snitslarna.

Eva fick låna min kamera för att ta lite bilder eftersom jag ju inte kunde fota själv när jag var testledare. Det var mest Barbro och Bixa, Bitas syskon, som jag ville ha bilder på. Detta är några av bilderna som hon tog.

Här kampar jag med Alterälvens Busiga Barbro, en härlig liten tik som jag hoppas på att få en valp efter någon gång i framtiden. Hon blev godkänd på 458 poäng.


Barbro tittar på släden, som hon inte blev arg på förrän den var alldeles inpå henne.

Och här kampar jag med Alterälvens Bixa.


Och här kampar jag med en enögd rottistik.

Siv-Annes Critah kikar mellan mattes ben på den läskiga släden.

Jag var testledare på förmiddagen och A-figge (socialgubbe) på eftermiddagen. Det känns i kroppen idag. Främst har jag träningsvärk i låren och jag har upptäckt muskler i benen som jag inte ens visste att jag hade. Och ändå figgade jag bara för två hundar på eftermiddagen eftersom jag började jobba klockan fyra. Jag fick gå dit direkt från klubben, så Myrrha fick följa med till jobbet.

När jag jobbar natt jobbar jag ju egentligen till klockan två dagen efter, men jag hade tagit ledigt eftersom min lillebror skulle konfirmera sig så jag blev avlöst klockan åtta istället. Fast när jag satt i kyrkan önskade jag att jag varit kvar på jobbet, för även om det inte händer mycket där så är det roligare än att sitta i kyrkan.

Den här lilla killen satt framför oss i kyrkan och jag var väldigt avundsjuk på att han fick sitta och läsa Kalle Anka.

Efter kyrkan åkte jag, Fia och Adam in på Vårmässan, men det var då inte mycket att se. Sedan åkte vi tillbaka till Lappvattnet för att äta grillat.
Hugo

Frasse

Eftersom bilen är trasig så fick Jonas köra hoj till Lappvattnet. Frasse ville också köra.

Inga kommentarer: