onsdag, maj 28, 2008

Tillbaka från Bulgarien

Igår kom jag hem från Bulgarien. Bussen gick från hotellet tjugo över åtta i går morse och sedan gick flyget kvart i tolv. Det var en jobbig flygresa. Av någon anledning fick jag väldigt ont i ryggen av att sitta på min plats. Ett tag bytte jag plats med Adam och när jag satt där hade jag inte alls några problem med ryggen, så det måste ha varit något konstigt med just mitt säte.

Under bilresan hem från Luleå roade jag mig med att berätta för Isabell om hur Erik var som liten. Det var väldigt uppskattat; det riktigt lyste ur ögonen på henne. Det första jag gjorde när jag kom hem var att ringa Ewelyn för att höra när jag kunde hämta tillbaka Myrrha. Hon skulle in till stan, så hon körde förbi här och lämnade av henne. Enligt Ewelyn så hade det gått bra att sköta henne, även om hon är lite speciell.

Myrrha blev glad och när hon kom in hoppade hon omkring och busade med en leksak, för att sedan lägga sig ner och sova djupt. Sedan sov hon i stort sett hela kvällen.

Det har varit en trevlig resa, främst för att vi varit så många, men också för att vädret varit väldigt bra. Maten har dock varit en historia för sig... Eftersom det varit en ganska händelserik semester och jag har tagit en del bilder så blir det lite långt att göra bara ett inlägg om resan. Därför kommer jag att skriva om resan dag för dag, så om någon är intresserad av vad jag gjort och att se bilderna jag tagit så får ni bläddra neråt i bloggen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag bara älskar Bulgarien, hur underbart är det inte där ? Kram