lördag, maj 24, 2008

Äventyrspromenad

På lördagsförmiddagen blev det en del sol och bad. Efter lunch gick jag, Jonas, Billy och Albin en promenad runt klipporna på den andra sidan om viken. Det här är hotellet, Blue Village Serenity Bay sett från klipporna.
Och det här är hotellet sett från samma ställe när jag zoomat in så mycket det går.


Vi såg en hel del krabbor ute på klipporna.

Och en väldigt vacker ödla såg vi också.
När vi kommit så långt ut som man kan på klipporna började det dra ihop sig till åskväder. Det mullrade och blixtrade och eftersom vi inte ville hamna mitt i regnet klättrade vi upp för kullen mot skjulet som syns på bilden nedan.
Skjulet visade sig dock vara inte bara ett skjul, utan ett helt gäng små förfallna stugor.
Jag fotade också en hel del blommor under promenaden.


De här små rosavita blommorna fanns i stort sett överallt.
Den här lila blomman tyckte jag var väldigt vacker.
En blå blomma.
Det här är någon sorts lejongap, tror jag.
Vallmo. Sådana fanns det också gott om, men de var väldigt svåra att fota eftersom de rör sig i vinden, även om det bara är väldigt lite vind.
Och så en fjäril.

Det här tror jag är byggnadsarbetarnas bostäder.

Vid ett av hotellbyggena träffade vi på den här lilla valpen, som jag blev helt förälskad i. När hon fick syn på oss kom hon fram och lade sig på rygg framför mina fötter och kissade på sig lite grann, så jag kunde inte låta bli att klappa henne.



På kvällen bestämde vi oss för att det var säkrast att äta middag på hotellet, så vi åt middag i poolbaren. Jag åt pepparstek, som inte var det minsta rå, vilket innebar att det var det godaste jag ätit på hela resan hittills. Efter middagen gick vi och tittade på någon sorts underhållning med melodifestivaltema och sedan satt vi i lobbybaren och tittade på melodifestivalen. Jag gav dock upp innan röstningen var klar, eftersom det inte verkade som att någon av de låtar jag gillade (bl a Island och Lettland) skulle få några röster.

Underhållning på scenen.

Från vänster Jerry, Sandra, Ove, David, Carro och Jimmy som tittar på Melodifestivalen.

Inga kommentarer: