måndag, september 29, 2008

Lappvattnet

I helgen har jag och hundarna varit hos min mamma i Lappvattnet. Jag hade tänkt lägga ett par spår, men det blåste ganska ordentligt och jag tror inte att någon av hundarna är tillräckligt duktig för att klara av det. Istället har vi gått långa promenader. I lördags eftermiddag gick jag och Adam en promenad i skogen med hundarna.

Lyle och Adam

Myrrha

Myrrha och Lyle poserar vid en gammal lada (det var inte lätt att få dem båda två still och i bilden på samma gång)

Igår gick jag och hundarna en lång promenad i skogen. Vi gick på ett ställe där jag aldrig varit förut och blev därför ute riktigt länge. När jag går på nya ställen vill jag hela tiden följa alla stigar som finns för att se vart de leder, men det går förstås inte. Det var mestadels soligt, men det blåste en hel del. Jag hade förstås kameran med mig- man måste ju passa på att ta bilder när man har tillgång till en bra kamera.

På promenader brukar jag aktivera Myrrha med olika lekar, bland annat att hänga upp bollar i träd så att hon får hoppa upp och ta ner den. Lyle tyckte också om den leken och han är dessutom mycket bättre på att hoppa.
Kampar med Lyle.

Hundarna hittade lite vatten att plaska i.

De fick också leta bollen i skogen. Lyle gillar inte när Myrrha hittar den först, för hon behåller den och leker med den själv.

Lyle

Myrrha och Lyle

Världens vackraste Myrrha

En snygg kille

Det har också blivit en del bollkastande med Lyle. I lördags kastade Adam lite boll ute på gården och igår när vi kom tillbaka från promenaden plockade Ove fram en fotboll som han sparkade till Lyle. Lyle blev väldigt förtjust i fotbollen och visade till och med intresse för att behålla den själv och försvarade den till och med mot Myrrha.
Lyle i full fart så att gräset yr.


Inga kommentarer: