torsdag, september 18, 2008

Promenad med Lisa

Idag har jag och hundarna varit på promenad med min f d arbetskamrat Lisa, som kanske är intresserad av att ta Lyle. Hon fick hålla honom i kopplet, vilket ledde fram till beslutet att om hon skulle ta honom så är det första hon ska lära honom att gå ordentligt i koppel. Med mig går han riktigt bra numera om jag har bara honom, men går jag med båda två så drar han en del.

Vi gick strandpromenaden och där träffade vi också Pernilla och Bigge som tränade hund (och pratat en hel del antar jag eftersom de suttit vid Kyrkholmen i närmare fyra timmar).
Lotus

Agera

Lisa kastade lite boll till Lyle och jag passade på att fota lite grann. Det är lättare att ta bilder när någon annan sköter kastandet.

Lisa, Lyle och Myrrha

Lyle kommer tillbaka med bollen i full fart

Lyle jagar efter bollen och Myrrha jagar efter Lyle

Vi gick över Lejonströmsbron och på andra sidan finns det ställen där det inte är så strömt i älven, så Lyle fick simma lite grann också. Myrrha var inte så intresserad av det.
Badkrukan Myrrha

Badmonstret Lyle

Lyle väntar på att Lisa ska kasta pinnen

Plask!

Lyle har fångat pinnen

När vi kom hem var hundarna jättetrötta. Lyle iddes inte ens gå och hämta kampknuten när jag kasstade den utan tittade bara på mig och satte sig ner. Jag hade tänkt att träna lite lydnad med Lyle ikväll, men jag tror inte att han orkar med det. Det får bli i morgon istället.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, oj, oj...det fanns en till som var lite trött efter promenaden...dags att börja träna igen. :)