onsdag, september 10, 2008

Skelleftehamn

I går kväll åkte vi till Skelleftehamn. Jonas skulle hjälpa sin morbror med lite datorproblem och jag följde med bara för att promenera med hundarna på ett nytt ställe. Jag har i stort sett aldrig varit i Skelleftehamn så jag hittar ju inte där, men jag lyckades i alla fall hitta ner till vattnet på en gång. Jag hade kameran med mig, men det blev snabbt alldeles för mörkt för att fota. Men ett par halvbra bilder fick jag i alla fall.


Lyle har haft ont i ett framben sedan vi var i stugan, så i måndags hade vi vilodag utan promenader och igår fick han bara gå i koppel. Men simning är ju en skonsam motionsform och han gillar det, så han fick simma lite grann för att bli av med lite energi.


När vi varit vid havet gick vi till skogen. Det fanns jättefina stigar i skogen och jag hade gärna gått ännu längre, men det började bli ganska mörkt. Av erfarenhet vet jag att det är svårt att gå i skogen när det är mörkt och dessutom har jag ju aldrig varit i den skogen förut, så det skulle kunna bli svårt att hitta.

Därför gick vi tillbaka innan det blev fullständigt mörkt. Istället traskade vi omkring och tittade på kyrkan och husen innan vi gick till Bosse och fikade lite grann. Vi hade varit ute i ca 1,5 timme, men båda hundarna var ordentligt trötta när vi kom till Bosse och sov i stort sett hela tiden medan vi var där. I morse var det också väldigt trötta och det var jag som fick väcka dem när jag steg upp och inte tvärtom, som det brukar vara. Idag ska de få vila, men det är onsdag och det betyder onsdagsträning så ikväll ska vi på klubben.

Inga kommentarer: