onsdag, september 24, 2008

Ännu en härlig dag

Det var skönt att få lite sovmorgon i morse, eftersom det är svårt att få hemma när byggjobbarna sätter igång klockan sju på morgonen (man undrar varför de alltid måste börja dagen med sånt som låter mycket?). Jonas släppte ut hundarna och gav dem mat innan han for till jobbet så jag behövde inte stiga upp. Dock fick jag inte sova riktigt lika länge som jag hade velat eftersom båda hundarna började skälla för att det pågick någon sorts vägarbete ute på vägen.

På förmiddagen var vi ute på gården ett tag. Jonas kastade bort en disc ute på ängen när han kastade till Lyle igår kväll, så jag skickade ut hundarna att hitta den. Till slut blev det Myrrha som hittade den.

Efter lunch gick vi en långpromenad i skogen. Eftersom jag antog att det fortfarande pågår jakt i skogen gick vi runt elljusspåret.
Det här såg ut som att det bodde ett troll där.

Och här är trollet i sin grotta.

Vid grillstugan stannade vi till och tog en liten paus. Myrrha hade just ätit något äckel i skogen och kräkts upp det igen, så hon hade inget emot att vila lite.
Lyle vilade också, men inte frivilligt och gärna.

Jag avslutade promenaden med att träna lite lydnad på fotbollsplanen. Här ligger de platsliggning.

Det är vackra höstfärger i skogen nu, som till exempel det här röda höstlövet.

Men det är inte bara höst ute; jag hittade också de här fina violerna.

När Jonas kom från jobbet kastade han frisbee med Lyle tills han (Lyle alltså) var helt slut, så nu sover han gott framför kaminen. Myrrha är också trött och sover gott i sin fåtölj. Själv är jag också ganska trött efter att ha suttit och läst vi brasan, men nu blir det film och sedan är det läggdags. Hoppas att det inte är några vägarbeten i morgon så att jag verkligen får sovmorgon!

Inga kommentarer: