lördag, april 03, 2010

Påskpromenad


Jag är ledig idag och hade sett fram emot en härlig sovmorgon. Mina hundar sover tills jag vaknar, men det gjorde inte Ecco. Jag vaknade av att han snurrade och hoppade inne i TV-rummet. Jag steg upp och gick ut med dem och Ecco väckte nog hela bostadsområdet med sitt skällande. När jag hade gjort lunch och kom in i TV-rummet hittade jag till min stora förvåning Ecco i soffan.

På eftermiddagen tittade solen fram så jag tog alla hundarna på en promenad.

Det är inte lätt att gå med tre hundar, men här uppför de sig bra alla tre.

Chansa tuggar på en pinne.

Ecco kommer på inkallning, ovanligt nog.

Lurvtussen Ecco.

Knäppisen Ecco.

Koalabjörnen Ecco.

Chansa och Ecco (som mest ser ut som en uggla) jagar Lyle och hans pinne.

Full fart på alla hundar.

Lillasyster jagar storebror.

Hinner ikapp och får se alla Lyles tänder.

Mera bus.

Och ännu mera bus.

Chansa blir jagad av Ecco.

Vi var ute ganska länge och på vägen hem träffade vi Jenny och Mio, så jag stod och pratade med henne rätt länge också. Det var i alla fall bra träning för hundarna att sitta stilla medan vi pratade. Lyle och Chansa uppförde sig riktigt bra, men Ecco hade lite svårt att vara tyst och stilla. Dock tror jag att Chansa hade varit lite jobbigare om hon inte varit trött efter promenaden.

Nu sover alla hundar på varsin plats och jag har just ätit potatis, sillröra, lax och skinka till påskmiddag och nu ska jag se Harry Potter och fången från Azkaban på TV, trots att jag redan sett den... ja, jag vet inte hur många gånger.

1 kommentar:

revo_ida sa...

Hejsan. Vilka härliga, kort på vovvarna.
Massa vovva bus.
Kram