söndag, februari 26, 2006

Helg

Igår gjorde vi inte så mycket eftersom jag bestämde mig för att städa här hemma, vilket verkligen var välbehövligt. Så för Myrrhas del blev det bara några kortare rastningar och lite fot-träning ute på gården. Som avslutning på städdagen lagde vi lite god mat: nötstek, potatisgratäng och pepparsås. Jättegott!

I morse vaknade jag rätt tidigt (med lite hjälp av Myrrha, som skällde på nån i trappuppgången) och när jag tittade ut såg jag att det var fint väder. Klarblå himmel och sol. I och för sig -11 grader, men det är ju inte så farligt kallt. Så jag bestämde mig för att gå dagens långpromenad redan på morgonen, innan alla andra vaknat och gått ut.

Och vi var faktiskt ganska ensamma ute, i alla fall i början av promenaden. Vi gick en sväng i skogen och var ute i 1,5 timme. Vi passerade trädet där jag gömde godis i barken på promenaden i fredags, fast från ett annat håll. Myrrha började genast hoppa på det för att kolla om det växt ut mer godis i barken. Det hade det inte. Men jag kan inte låta bli att imponeras lite av hur bra minne hon har.

På hemvägen mötte vi en äldre man med en jämthundshane och karln trodde att hon var en valp! Visserligen beter hon sig lite barnsligt ibland, men nog ser man väl ändå på henne att hon är vuxen?

Inga kommentarer: