lördag, februari 04, 2006

Middagsbjudningar


I går kväll åt vi middag hos syrran. Det var ett gemensamt födelsedagskalas för hennes son Hugo, som fyllde 4, hennes sambo Matte, som fyllde 36 och min lillebror Adam, som fyllde 12 den 31:a januari. Grytan vi åt var supergod, även om hälften av middagsgästerna petade bort oliverna.

Myrrha fick också smaka av grytan och hon tyckte också att den var god. Fast det tycker hon ju om det mesta. Hon var också helt lugn trots att det var ganska livat med fyra barn i huset. Och så var det ju Chili förstås. Syrrans katt. Myrrha och Chili är som hund och katt. Med den skillnaden att det är Chili som jagar och attackerar Myrrha, medan hon tjuter och försöker springa undan. Men på sista tiden har det faktiskt gått bättre och bättre. De kan till och med vara inne i huset samtidigt utan att Chili anfaller. De blänger på varandra, men var och en håller sig på sin kant. Chili har nog till slut upptäckt att Myrrha egentligen är en mycket snäll hund.


Ikväll har vi också varit borta på middag. Vi tog en promenad till Jonas pappa för att Jonas skulle hjälpa honom med datorn. Som "betalning" hade vi krävt en middag. Vi fick skinkstek, potatis och sås och det var jättegott. När vi promenerade hem igen hade vi två hundar med oss: Myrrha och Hekla. Hekla ska sova hos oss inatt, för Stina skulle på någon fest.

Här hemma har det varit rena rama porrshowen. Hekla löper och hon bjuder ut sig för Myrrha hela tiden. Hon kastar sig på golvet framför Myrrha och särar på benen så att Myrrha ska slicka henne. När Myrrha slutar springer Hekla efter och kastar sig på rygg framför henne igen. Fast nu ligger de i alla fall och sover båda två.

Inga kommentarer: