måndag, februari 06, 2006

Myrrha hos "gammelhusse"

Jag åkte till skolan tjugo i sju i morse och kom hem halv sju. Eftersom Jonas är borta på jobb kunde han inte gå ut med Myrrha på lunchen. Därför har hon fått vara hos "gammelhusse", d v s Jonas pappa, idag. Jonas skjutsade dit henne på morgonen innan han åkte. Hon och "gammelhusse" har gått en långpromenad på 6-7 km och hon har nosat på alla kissfläckar längs gångvägarna. En lyx som hon minsann inte får när hon går med mig.

När jag kom hem från skolan var hon dock återlämnad här hemma, vilket var väldigt skönt. Det är så trist att komma hem och inte möta en glad hund. Dessutom var jag trött och hungrig. Trött för att det varit en lång dag och hungrig för att jag lyckades glömma både lunchen jag gjort iordning och Visa-kortet, så att jag inte kunde ta ut pengar. Jag fick visserligen låna pengar till en kycklingbaguette till lunch, men jag hann ändå bli ordentligt hungrig innan jag var hemma.

Nu har jag rastat Myrrha och ätit middag. Jag hade egentligen tänkt träna lite lydnad, men jag är alldeles för trött. Jag borde också sätta mig och skriva på hemtentan och en datauppgift, men det tänker jag inte göra. Istället ska jag sätta mig i soffan och titta på en film och sedan lägga mig och läsa en bra bok.

Inga kommentarer: