lördag, december 10, 2011

10 december- Min handväska

Jag använder inte handväska speciellt ofta. Antingen behöver jag en massa saker med mig och då har jag ryggsäck eller så behöver jag bara börsen och då stoppar jag den i fickan. Men jag äger förstås en handväska, relativt ny faktiskt, och när jag använder den har jag börsen, mobilen och nycklar i den. Just nu är ingetdera i handväskan, men jag har också mitt pass där (den enda legitimation jag har just nu). Jag har också en kajalpenna, en mascara och två läppglans, ett rosa och ett ofärgat, liggande i handväskan. På botten ligger också en del skräp som papperslappar, småpengar och kapsyler.


Idag har det varit en ganska tung dag. Jag jobbade natt igår, så när jag hade jobbat klart först hos min ena brukare och sedan på Medlefors gick jag hem och la mig. Jag sov några timmar och när jag vaknade visade det sig att det blivit snöstorm under eftermiddagen. Jag gick i alla fall en timmes promenad med Chansa i midjebältet. Jag gillar faktiskt att vara ute i sådant busväder som det var igår och hade gärna gått en lite längre promenad, men jag ville se ett program på TV.

Sedan var det dags att bege sig till jobbet på Morö Backe och det var ingen barnlek. Det var så mycket blötsnö att det inte gick att cykla. Cyklade jag i någons spår riskerade jag att cykla omkull och var det inga spår så var det fruktansvärt tungt att cykla. Det blev därför mest att dra cykeln och det var också skitjobbigt.

Idag skulle jag vara på Medlefors kvart i nio på morgonen för att gå en ledarskapsutbildning genom Studiefrämjandet. Det var dock inte lätt att ta sig dit heller. I vanliga fall hade jag haft ganska gott om tid, men eftersom det var så mycket snö fick jag ta en längre väg, fast en väg som blivit plogad så att jag kunde cykla. Jag kom i alla fall fram till slut, dock fem minuter för sent.

Chansa blev hämtad av mamma igår kväll och ska vara där hela helgen. Det är fruktansvärt tomt utan hund och jag tycker hela tiden att det känns som att hon är. Men hon kommer hem igen i morgon och nu ska jag snart gå och lägga mig, eftersom jag nu varit vaken i mer än ett dygn.

Inga kommentarer: