torsdag, december 15, 2011

15 december- Min favoritfödelsedag

Det finns ju alldeles för många födelsedagar att välja mellan...

Jag kan nog inte välja ut en favoritfödelsedag, för alla har varit bra, så jag väljer ut en minnesvärd istället. När jag fyllde 30 åt vi middag, rosépepparkyckling, hemma hos mamma och åt min favoritefterrätt, frusen vaniljvisp med Noblesse. Jag fick ett guldarmband av mina syskon, men annars minns jag inte riktigt vad jag fick.

Det var en trevlig födelsedag, men det är egentligen inte det som gör min 30:e födelsedag minnesvärd utan festen som mina f d arbetskamrater från Brinkenrestaurangen bjöd på. De bjöd in mig till en avskedsfest för en arbetskamrat som skulle sluta jobba och eftersom det alltid var kul att vara på fest med tjejerna från Binken så tackade jag förstås ja.

På festen delades det självklart ut en present till Lena som skulle sluta, men till min stora förvåning hade de även köpt en present till mig för att jag hade fyllt 30. Dessutom hade de köpt en kasse med öl till mig. Efter att ha ätit tacos och druckit några öl hemma hos Yvonne gick vi på Statt, dansade och hade jättekul.

Det mest minnesvärda med denna födelsedagsfest är dock kanske inte vad vi gjorde utan att den ägde rum i november. Jag fyller nämligen år i april och hade absolut inte väntat mig en födelsedagsfest ett halvår efter min födelsedag :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha! :D